Sånn får du drømmebadet

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Badet er et av de rommene vi er mest opptatt av å pusse opp og få så lekkert som mulig. Det er nok blant annet fordi vi forbinder badet med velvære, og derfor vil man selvfølgelig gjerne ha et rom som oppfordrer og tilrettelegger for nettopp dette. Her skal vi se litt nærmere på hvordan man enkelt kan oppnå det. 

Fokuser på smarte løsninger 

image

Med smarte våtromspaneler kan du få drømmebadet på plass på en rask og enkel måte. Da kan du enkelt få den overflaten du vil, samtidig som du får en vegg som er våtromssikker. Det er en god ide, hvis du leter etter et smart og godt alternativ til fliser eller linoleum. Smarte nye løsninger er alltid smart å se på før man går i gang med å pusse opp badet. 

Ikke glem innredningen

Det er faktisk også mange små ting man kan gjøre for at drømmebadet skal kunne manifestere seg. Det er nemlig ikke alltid sånn at det bare er det strukturelle som skal på plass, for å gi badet den rette følelsen og det utseende man er på jakt etter. Nei, ofte ligger det i detaljene. Det kan for eksempel være så enkelt som å gå til innkjøp av lekre og luksuriøse håndklær. Hvis du ruller dem og legger dem oppå hverandre i hyllen, i stedet for å brette, får du et veldig spa-aktig og luksuriøst look.

Det er også lurt å se på oppbevaringsløsninger som kan introdusere noen nye, spennende teksturer på badet. Det kan være ting som kurver, teak- eller glassbeholdere og såpeskåler. Dermed kan man blande flere uttrykk, og introdusere nye ting. Det samme gjelder når det kommer til planter. Det er mange planter som fint kan overleve på badet, som tar til seg fukt når man dusjer eller bader. Det gir et lekkert uttrykk, og det er alltid fint med noe grønt. 

Flere nyheter