Hva kan jeg gjøre med hårtap?

15 april 2020
Johanne Hansen
Hva kan jeg gjøre med hårtap?

Det er mange menn som lurer på hva de kan gjøre med hårtap. Hårtap kan føles enormt stigmatiserende for menn, det føles ikke bra å miste håret. Det er mange menn som føler seg veldig utsatte når de mister håret og det går utover selvtilliten i stor grad. Men hva kan du egentlig gjøre med hårtap? Er det noe å gjøre? 

Det er faktisk noe du kan gjøre 

Det finnes flere løsninger for menn som gjerne vil gjøre noe med hårtap, enten det bare har begynt litt i det stille eller om man nærmer seg helt skallet. Det er mange som tyr til løsninger som for eksempel hårtatoveringer når de skal få bukt med problemet. Det som er problemet med dette er at det kan se litt unaturlig ut. Hvis det ikke er helt ens stil med hårtatoveringer, som kan gi litt skarpe kanter, så kan det være greit å se etter en mer naturlig løsning. I dag kan man få veldig gode tupper for eksempel, men det er mange som ikke vil bruke falskt hår. Det de aller fleste ønsker er å få sitt eget hår tilbake, å få sitt eget hår til å vokse igjen. Det trenger ikke å være umulig. Det er mange som prøver tiltak som å få hårplugger, altså et slags hårimplantat. Dette er en dyr og tidkrevende løsning, men den kan se forholdsvis naturlig ut, hvis den blir gjort riktig. Men kan man få håret til å vokse igjen på en billigere og mer naturlig måte? 

Svaret er kort, at ja det kan du. Hårtap menn kan i veldig mange tilfeller forebygges og bekjempes med naturlige oljer og midler. Det krever tålmodighet, men når man får håret tilbake, så får man også selvtilliten tilbake, uten å måtte ty til drastiske løsninger og plastisk kirurgi. 

Flere nyheter