Behandling av muskel- og leddsmerter

09 juni 2019
Maria Laugesen
Behandling av muskel- og leddsmerter

I dag vet de fleste at en kiropraktor kan hjelpe med behandling av smerter i rygg og nakke. Men en kiropraktor har faktisk en lang, dybdegående utdanning, som gjør dem i stand til å diagnostisere og behandle på en lang rekke forskjellige problematikker. For eksempel kan de tilby behandling av og rådgivning om skiveprolapser, hodepine, svimmelhet, forskjellige typer gigt, overbelastningsskader, frossen skulder og mye mer. Så uansett om dine smerter kommer fra rygg, nakke, fot, skulder, hånd eller noe helt annet, så er det mulighet til å søke kiropraktor.

Deres bakgrunn, kompetanser og erfaring gjør at de er spesialister i å stille diagnoser og gi behandling til muskel- og skjelettsystemet. De vet akkurat når de bør behandle, og når det er relevant å henvise til andre undersøkelser som bildediagnostikk, blodprøver eller lignende. Derfor er det helt trygt å søke kiropraktor, og selv hvis de ikke kan tilby behandling av akkurat din problematikk, så kan de hjelpe deg til å få svar og sende deg videre til riktig fagperson. 

Du kan få kiropraktisk behandling i Trondheim hos erfarne og kompetente fagfolk. Her vil du først og fremst få en snakk om blant annet dine symptomer og din øvrige helse, og deretter gjennomgå en nøye undersøkelse som kan inkludere forskjellige test, nevrologiske og ortopediske undersøkelser. Heretter vil du sammen med din kiropraktor ta en snakk om diagnosen, få en forklaring på dine symptomer, og ut fra dine forventninger legge en plan for behandling eller videre undersøkelse. Behandlingsplanen legges alltid i fellesskap, slik at du er med til å bestemme hva som skal skje. På den måten sikres de mest optimale resultater, slik at du kan bli bedre i løpet av kortere tid. Kontakt din kiropraktor i dag, og opplev selv hvordan kiropraktisk behandling kan virke effektivt mot mange forskjellige problematikker fra hele kroppen.

Flere nyheter