Velg design lamper

31 juli 2020
admin

Velg design lamper

I Norge elsker vi å pusse opp. Lys er en stor del av det. Personlig stil er en stor del av det. Er, og burde, bærekraft være en del av det? Med design lamper får du alt på en gang.

Bærekraftige valg

Det å bruke og kaste er noe vi burde slutte med og med er sterkt fokus på design når du skal velge belysning er sannsynligheten for at du vil bytte dem ut nye mindre. Bærekraft kan bety mange ting, men en ting som mange overser er at det å kjøpe bærekraftige ting, men beholde bruk og kast mentaliteten er verre enn å kjøpe noe som ikke er bærekraftig og beholde det i flere tiår. Ved å velge noe du elsker, noe som har tidløs design og som du kan se i hjemmet ditt i mange, mange, mange år fremover, velger du samtidig bærekraftig. Design lamper er et godt sted å starte i interiøret og hvis du er litt usikker på akkurat hva du ser etter og ønsker deg kan du se hele katalogen av design lamper hos lampemesteren og finne dine perfekte design lamper.

Velg noe som varer

Argumentet for å velge design kan føles som et argument for å få lov til å kjøpe noe som er dyrt. Men det er det ikke. Å velge design er faktisk et valg om varer. Et valg om bærefraktighet. Design lamper har potensiale til å vare nesten evig fordi man ikke skal bytte dem ut på grunn av at trendene endrer seg eller stilen din endrer seg radikalt. Det å velge design betyr at du nesten uansett hva kan få dem til å passe inn, selv når stilen din utvikler seg. For det er å kuratere hjemmet ditt som gjelder og med design lamper får du både bærekraft og personlig stil om varer gjennom tidene. 

Flere nyheter