Trenger du som student tannlege i trondheim?

30 november 2020
admin

Trenger du som student tannlege i trondheim?

Da er det heldigvis student-rabatt å få! En av de gode tingene med at trondheim er en student-by er at det er en by som virkelig er tilpasset studenter også. Ikke bare er det skoler og universiteter som kan gi oss den aller beste utdannelsen. Ikke bare er det et fantastisk sosialt miljø for studenter i trondheim.

Det er også masse gode muligheter og rabatter for studenter. Da jeg studerte på NTNU brukte jeg Valentinlyst tannlegekontor og trenger du som student tannlege i trondheim kan jeg absolutt anbefale dem. De har korte ventetider og er en av de få tannlegene som tilbyr rabatt til studenter i trondheim. 

Økonomi eller helse? 

Hvorfor ikke begge deler? Det er ikke før litt senere, etter at man er ferdig som student, at man virkelig kjenner på hvor viktig det er å velge og prioritere helse når man er student. Derfor er det virkelig en av de tingene som jeg anbefaler mine yngre søsken å fokusere på. Selv om det virker kjedelig. Selv om det er irriterende å bruke penger på. Selv om de føler at de ikke har råd til det. For helse og økonomi kan ikke stilles opp mot hverandre på den måten. Helsa vår er det som får oss gjennom livet på en god måte og tannhelse er absolutt like viktig som noen som helst annen type helse. 

Rabatt til studenter 

Trenger du som student tannlege i trondheim er det smart å bare booke første time. Det er mye lettere å overhode en time enn det er å bestille en og hver gang man er der kan man følge opp og fikse neste time, sånn at den bare er i kalenderen. Tannrens er ikke bare bra for tennene, men også en måte for tannlegen og tannpleieren å holde seg oppdatert på hvordan det går med tennenne dine. 

Flere nyheter