Skal du kjøpe hus?

19 juli 2020
admin

Skal du kjøpe hus?

Det å kjøpe hus er en stor beslutning som det er mange, mange risikoer knyttet til. Ofte vet man ikke helt hvor man skal starte og det dukker opp ting hele tiden underveis som man ikke visste at man burde ha visst. Kontakt med en lokal låsesmed i Asker, som Norlås, kan være en god idé å etablere, for det kommer til å dukke opp ting både i forhold til brannsikring og vanlig sikring av boligen din der du kommer til å trenge veiledning.

Bytt lås

Å bytte lås når man kjøper et nytt hjem? Hæ? Er det noe man skal tenke på? Ja, faktisk. Du aner ikke hvem som har bodd der før. Du aner ikke hvem som har nøkler. Du aner ikke når låsen ble skiftet sist.

Og du aner derfor ikke om noen har tilgang til hjemmet ditt – helt uten å bryte seg inn engang. Bare tenk på det. Be en låsesmed i Asker om hjelp til å vurdere om du trenger å bytte lås helt eller om det er supplerende sikkerhetstiltak som vil være det beste. 

 

Be om en befaring

Noe av det man ofte tenker på når man skal kjøpe hus er å spare penger på alle de tingene man kanskje føler at man klarer selv og alt for ofte er sikring av boligen noe man tenker at kan vente.

Forsikringer prioriterer man, men tenker ofte at det er nok. Men det å oppleve innbrudd er helt jævlig og selv om man får igjen pengene på forsikringen har man mistet både ting man er glad i og følelsen av trygghet i sitt eget hjem. Å be om en befaring fra en lokal låsesmed i Asker er veldig lurt – da får du lokal kunnskap og en profesjonell gjennomgang av eiendommen din med en vurdering av hva du trenger.

Flere nyheter