Lær deg å spille elgitar før du skal på musikklinja

20 oktober 2020
admin

Lær deg å spille elgitar før du skal på musikklinja

Musikklinja er en drøm for mange og opptaksprøven man skal igjennom er kanskje ikke den aller letteste, men det er mulig å komme godt forberedt! Øv på teori. Vær flink på instrumentet ditt. Vis vilje og engasjement!

Musikklinja gir nye utfordringer

Drømmer du om å stå pop en scene? Da er musikklinja en perfekt mulighet for å utvikle deg. Hos danmusikk.no er det masse forskjellig utstyr til forskjellige nivåer og kan hjelpe deg med å utvikle de evnene du har og kommer til å ha. Det å ha noe som passer både nåværende nivå og ambisjoner er viktig.

Du kan se hele utvalget på https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar/el-gitar. Hvis du ønsker å lage deg et kit sånn at du kan komme ut og holde konserter eller spille på arrangementer på eget initiativ med eget utstyr kan du finne det der også. De har alt du trenger.

Å spille instrument gjør deg smart

Det er ikke bare gøy å spille et instrument. Det er også skikkelig sunt for hjernen din og de kognitive evnene dine. Det å spille et instrument er som å trene hjernene, særlig når det kommer til å lære nye ting. Så det er bare å slå seg løs i nye utfordringer. Det å spille et instrument er noe mange drømmer om og det er det god grunn til. Det har alltid vært en evne som har vært høyt verdsatt i samfunnet.

Selv om kunsten i seg selv kanskje ikke har den aller høyeste statusen sammenlignet med andre disipliner er det å kunne spille knyttet til beundring og høy status. Men til tross for alt det er det ikke mange som faktisk vet hvor sunt det er for hjernen vår og utvikling og vedlikehold av de kognitive evnene våre. Så det er faktisk utrolig bra å spille et instrument.

Flere nyheter