Kjoler til enhver anledning

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Det finnes faktisk kjoler til enhver anledning, og her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan finne kjoler til alt, samt bruke kjoler til å utforske nye stiler og stiluttrykk. Det er ikke sånn at man trenger å gå i det samme hele tiden, bare fordi man har en bestemt stil – det skal vi se litt nærmere på her. 

Finn kjoler til alt

Det blir ikke mer elegant og genialt enn kjoler. Det finnes kjoler til alle kroppsfasonger, alle behov og alle anledninger. Det er dog ikke sånn at man trenger en separat garderobe for festkjoler og hverdagskjoler – det er nemlig sånn at kjoler enkelt kan dresses opp eller ned, og leke mellom ‘sjangrene’.

Hva med å pynte opp en kjole som kanskje ufortjent er falt inn i hverdagskategorien til fest eller ta på deg yndlingsfestkjolen med en deilig cardigan på jobb? Det er faktisk bare fantasien som setter grenser, og det kan være lurt å tenke på kjoler som passer til flere anledninger, når du skal kjøpe nytt. 

kjoler

Bruk kjoler til å prøve noe nytt 

Det er mye snakk om personlig stil om dagen, men det er viktig å huske på at selv om man har en tydelig personlig stil og vet akkurat hva man liker, så betyr ikke det at man ikke kan eksperimentere og prøve noe nytt. Med kjoler er det relativt lav terskel for å eksperimentere, fordi man kan utforske nye stiler og stilarter, bare med ett plagg.

Du kan med andre ord kjøpe en kjole i en stil som du vil prøve ut, en ny fasong eller passform, kanskje – eller en ny farge – og så har du et helt antrekk. Det er helt genialt hvis du har lyst til å eksperimentere litt med stil. Husk at du alltid kan leke deg med tilbehør også, for å gi en gammel kjole et nytt uttrykk. 

Flere nyheter