Jaktkamera i beste kvalitet

22 april 2020
Maria Laugesen
Jaktkamera i beste kvalitet

Mange nordmenn er glade i å gå på jakt, og det finnes masse jegere rundt omkring i hele landet. Noen dyrker det på et mer seriøst nivå enn andre, og investerer gjerne en del tid og penger i det. En ting som er ganske billig, men veldig verdifult, å investere i, er et jaktkamera.

Et jaktkamera – eller et viltkamera – er et kamera som du kan feste på et tre eller lignende ute i naturen. Her sitter det da i en stund, for eksempel over natten eller i løpet av en hel dag, mens du forlater området. Kameraet er designet med sensorer slik at det aktiveres når noe beveger seg i nærheten. Derfor vil det automatisk ta stillbilder eller oppta video når dyr befinner seg innen for en viss radius. På den måten kan du se presis når dyrene befinner seg i området, og du kan få en mye bedre forståelse for deres bevegelsesmønstre og deres rutiner. Det gir deg som jeger en klar fordel når du igjen skal på jakt i dette området. Det er altså en enkel, rask og billig måte å gi deg selv en stor fordel på.

Du kan finne flere forskjellige typer jaktkamera på markedet. Felles er at de er designet i en nøytral, kamuflert farge slik at det ikke tiltrekker seg oppmerksomhet. Samtidig er det robust og værbestandig, slik at det ikke går i stykker i naturen. De øvrige spesifikasjoner vil avhenge av hvilken modell du velger, og derfor kan du med fordel gå på oppdagelse i det store markedet for å finne det som passer for deg og dine behov. En bonus er at du kan få masse flotte bilder av dyr og natur både natt og dag, og derfor er et jaktkamera selvfølgelig også en opplagt mulighet for naturelskeren som vil se dyrene i deres naturlige habitat.

Flere nyheter