Hvorfor velger mange kontinentalseng?

30 september 2021
Johanne Larsen
image

Det er ikke bare lett å velge når man skal kjøpe ny seng. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor kontinentalsenger er blitt så populære, og hvordan du kan kjøpe ny seng på nettet. 

Hva er en kontinentalseng?

Hvis du er på jakt etter ny seng, så er det vanskelig ikke å ha hørt om kontinentalseng. Det er nemlig en av de mest populære sengetypene på markedet, og det er det faktisk mange gode grunner til, men hva er de egentlig?

En kontinentalseng, er en seng som består av hele tre kvalitetsmadrasslag. Det vil si at du har hele tre lag som samarbeider for å gi best mulig komfort og støtte når du sover. Dermed får du en seng som er spesiallaget med din komfort i tankene. Det er nemlig ikke bare nok med en madrass hvis du vil sove optimalt. Som minimum bør man ha en fjærmadrass og en overmadrass, så man har et ekstra lag som gir støtte. En annen ting som er viktig med en overmadrass, er at det er det laget i sengen som er nærmest kroppen, og derfor skal avlede fukt og svette. Materialet på overmadrassen kan også bidra til å gi en kjølende opplevelse. 

Fjærmadrassen, hvis den er av høy kvalitet, kan være delt inn i flere komfortsoner og ha pocketfjærer. Det samme gjelder for madrassen i bunnen av kontinentalsengen. I tillegg er det en høy og lekker seng, så man får litt samme følelsen som når man bor på et luksuriøst hotell. 

Finn din nye seng på nettet 

Det er enkelt å finne seng på nettet, men er det trygt å kjøpe noe så stort som en seng på den måten? Og uten å prøve den først? Det mange ikke vet, er at man faktisk kan gjøre litt av et bomkjøpene når man prøver sengen først, fordi man velger for myk seng. På bedre netter får du den veiledningen du trenger for å velge helt riktig fasthet og sengetype, og du får sengen levert hjem. 

Flere nyheter