Hold deg varm med Cedrico

25 januar 2021
admin

Vintrene i Norge er ikke bare skikkelig kalde, de er også skikkelig lange. Så det å gå igjennom vinteren uten skikkelig uteklær er faktisk ikke egentlig et alternativ. Men mens vi ser etter byer som København, der vinter og stil går hånd i hånd, kan vi ikke akkurat si det samme med Norge.

For klimaet i København og Oslo er helt forskjellig, så en vinter i København gir flere muligheter i forhold til stil enn det Oslo noen gang kommer til å klare. Det handler sjelden om å være praktisk der nede, mens i Norge kan man ikke tenke vinter uten å tenke praktiske klær. Men hvorfor skal vi gå på kompromiss?

I fjor fant jeg er merke der jeg endelig følte litt at jeg ikke trengte å velge mellom stil og varme, nemlig Cedrico. Og selv om navnet kanskje høres italiensk ut, så er det faktisk et norsk merke. Og hvis man skal være helt ærlige er det vel få rundt omkring i verden som kjenner kaldt vær på den åten vi gjør i Norge, så hvorfor ikke stole på at de vet hva de snakker om.

En varm og god vinter

I fjor brukte jeg min Cedrico jakke for første gang og det ble en sesong der jeg gjennom hele vinteren faktisk følte meg litt fin når jeg skulle kle på meg. Jeg er ikke typen som elsker å være ute i kaldt vær, så jeg valgte å investere i en av de skikkelig lange jakkene, sånn at jeg kan gå tur med hunden uten å bli kald på beina heller.

Det å ha en fin vinter handler helt avgjort om klær. Og gode vinterklær er bare dyre. Men det er også uten tvil verdt den investeringen det er, for en varm og god vinter gjør alt bedre til tross for at sommeren er langt unna.

Flere nyheter